Omschrijving

Aan de rand van Zuiddorpe staat deze knusse bungalow met aan de achterzijde een (paarden)weide van bijna 3000m2. De woning is gedateerd, maar heeft wel alles in huis om een echt droomplekje te worden. Op de begane grond zijn 2 slaapkamers, maar met het plaatsen van een vaste trap naar zolder zou je hier makkelijk 1 of 2 slaapkamers extra kunnen creëren. De 2 aangebouwde garages, de ruime keuken en grote bijkeuken geven de woning genoeg ruimte en tal van mogelijkheden tot verbouwen.

Indeling
Begane grond
Entree, hal met tegelvloer en meterkast (5 gr. + AL). Gezellige woonkamer met parketvloer en elektrische haard. De eenvoudige woonkeuken heeft een keukeninrichting in hoekopstelling en een inbouwkast. Vanuit de keuken is de ruime bijkeuken bereikbaar. Hier bevindt zich de aansluiting van de wasapparatuur, de huurboiler en een deur naar de tuin. In de bijkeuken zit ook het toilet en de badkamer en is de eerste garage te bereiken welke is voorzien van een elektrische deur.

Eerste verdieping
Middels een vlizotrap is de ruime zolder te bereiken. Met het plaatsen van een vaste trap zijn hier makkelijk nog 1 of 2 extra slaapkamer(s) te creëren. Op zolder hangt ook de c.v-ketel (Stelrad ’87).

Buiten
Wat direct opvalt is de ruime oprit naar de woning toe met fraai hekwerk en toegangspoort. De voorzijde van de woning heeft een ruime voortuin met vrij uitzicht op het bos. De oprit loopt helemaal door tot aan de achterzijde van de woning waar zich 2 grote, aangebouwde garages bevinden. Achter de woning staat nog een extra houten berging. Voor de echte paarden/dierenliefhebber zit de grote waarde van dit geheel achter de woning: Hier treft u een (paarden)weide van 2735 m2 met schuilstal.
Ook staat er nog een oude (koeien)schuur en een kippenhok op het perceel.

Bijzonderheden
– Deze woning beschikt over een definitief energielabel: G
– De woning heeft rolluiken rondom
– De woning heeft houten kozijnen met dubbel glas. Enkele (glas-in-lood) ramen hebben enkel glas.

kenmerken

Bouwvorm

  • Bestaande bouw

Woonoppervlakte

  • 77 m2

Aantal kamers

  • 3

Soort

  • Vrijstaande woning

Perceel oppervlakte

  • 3.425 m2

Aantal slaapkamers

  • 2

Bouwjaar

  • 1968

Inhoud

  • 360 m3
Vraag een bezichtiging aan voor Hoofdweg Zuid 107 a Zuiddorpe

Locatie