Omschrijving

Deze leuke knusse, halfvrijstaande dijkwoning met een mooie landelijke ligging en vrij uitzicht aan de achterzijde, verkeert in prima staat van onderhoud en is gelegen in het gehucht “Zaamslagveer”.
Het is ideaal voor degene die op zoek is naar rust en vrijheid. Ook zou het een ideaal huisje zijn voor liefhebbers van een ‘Tinyhouse’ of een leuk vakantiehuisje. De woning heeft een ruime keuken en een gezellige woonkamer met aansluitend een slaapkamer. Achter de keuken zit een bijkeuken en een nette badkamer.

Zaamslagveer, ook wel ’t Veer genoemd, is een kleine buurtschap met ongeveer 120 inwoners, gelegen 2 kilometer ten Oosten van Zaamslag. Het plaatsje ligt op een oude dijk die vroeger het achterliggende land beschermde tegen het water. Tegenwoordig heb je een mooi uitzicht over het ingepolderde landschap. Middels de rijksweg is de bereikbaarheid goed. Voor de dagelijkse boodschap en het verenigingsleven kunt u met de fiets naar Zaamslag en voor alle andere voorzieningen is Terneuzen op 6 kilometer ook prima te bereiken!

Indeling
Begane grond
Via de entree kom je direct in een ruime keuken met tegelvloer terecht. De keuken heeft een rechte opstelling en is voorzien van een 4-pits inductieplaat, koelkast en vaatwasser.
Aan de voorzijde van de woning een gezellige woonkamer met tegelvloer. Via de woonkamer een deur naar een ruime slaapkamer. In de slaapkamer hangt de boiler voor het warme water.
In de bijkeuken zit de aansluiting voor de wasapparatuur. Via de bijkeuken een deur naar een ruime badkamer met douche, wastafel en toilet.

Buiten
Heerlijk zonnige en onderhoudsvriendelijke achtertuin met achterom. In de tuin staat een stenen berging/garage. Deze is ook via de achterzijde van de woning te bereiken.
Aan de voorzijde is een klein terras waar het op zomerse dagen in de zon nog heerlijk toeven is.

Bijzonderheden
– Deze woning beschikt over een energielabel: G
– Deze woning heeft overal houten kozijnen met grotendeels dubbel glas
– Deze woning is NIET aangesloten op het gas.

kenmerken

Bouwvorm

  • Bestaande bouw

Woonoppervlakte

  • 55 m2

Aantal kamers

  • 2

Soort

  • Halfvrijstaande woning

Perceel oppervlakte

  • 140 m2

Aantal slaapkamers

  • 1

Bouwjaar

  • 1910

Inhoud

  • 220 m3

Tuinligging

  • Zuidoost
Vraag een bezichtiging aan voor Veer 76 Zaamslag

Locatie