Omschrijving

Overslag heeft het beste van 2 werelden: dit dorp ligt pal aan de grens op Nederlands grondgebied maar met het Bourgondische België op loopafstand. Hier staat deze degelijke woning die zich met name kenmerkt door héél véél woonruimte. Met maar liefs 5 slaapkamers, 2 badkamers, zeer grote leefkeuken, bijkeuken en voldoende bergruimte heeft deze woning veel te bieden. Dit voormalig woon/winkelpand is in de afgelopen jaren al flink uitgebouwd en het afgelopen jaar is een start gemaakt met een flinke verbouwing om het pand helemaal van deze tijd te maken. Zo zijn alle kozijnen vervangen door kunststof kozijnen met dubbel glas, is de indeling van de benedenverdieping aangepast zodat er o.a. een nieuwe leefkeuken, badkamer, wc en bijkeuken is ontstaan.
De 5 slaapkamers en de badkamer op de 1e verdieping dienen nog verder afgewerkt te worden.

Indeling
Begane grond
Entree in ruime kamer. Deze zou eventueel nog opgedeeld kunnen worden in een hal en een aparte kamer. Vanuit de hal is de deur naar een grote, lichte woonkamer en deur naar de kelder. Via een open verbinding kom je in een zeer ruime leefkeuken met tegelvloer. Deze ruimte is opgedeeld in een grote eetkamer met gezellige serre en de keuken in een U-opstelling met 5-pits gasfornuis, vaatwasser, koelkast en deur naar de tuin. Vanuit het eetgedeelte is de trapopgang naar boven en de deur naar verschillende vertrekken zoals de 2 toiletten, bijkeuken, badkamer en de 2 bergingen. In een portaal naar de berging zit de aansluiting voor de wasmachine en in de berging zit de c.v.-installatie (Vaillant HR ’15) en een uitgebreide meterkast met domotica. Een van de bergingen heeft nog een bergzolder.

Eerste verdieping
Overloop met aan de ene kant van de woning een bergkast en toegang tot een ruime (nog te plaatsen) badkamer. Aan de andere zijde bevinden zich de 5 slaapkamers. De master bedroom heeft aansluitend een kamer waar de dressing gerealiseerd kan worden. Van de 4 overige slaapkamers zijn er 3 middelgroot en 1 groot te noemen. De gehele bovenverdieping dient nog wel verder afgewerkt te worden.

Buiten
De woning heeft een ruime, zonnige tuin waar je heerlijk beschut kunt zitten of het zonnetje op kunt zoeken. Er is een ruime parking aangelegd met genoeg plaats voor 2 à 3 auto’s. Ook is er een geheel nieuw hekwerk geplaats als erfafscheiding. In de tuin staan 2 bergingen, waarvan er nu 1 dienst doet als stal.

Bijzonderheden
– Deze woning beschikt over een voorlopig energielabel: G

kenmerken

Bouwvorm

  • Bestaande bouw

Woonoppervlakte

  • 225 m2

Aantal kamers

  • 6

Soort

  • Vrijstaande woning

Perceel oppervlakte

  • 600 m2

Aantal slaapkamers

  • 5

Bouwjaar

  • 1935

Inhoud

  • 750 m3

Tuinligging

  • Noordwest
Vraag een bezichtiging aan voor Dorpsstraat 17 Overslag

Locatie