Omschrijving

Soms komen er verscholen pareltjes op de woningmarkt waar u meteen verliefd op wordt!
Wonen aan het eind van dit doodlopende straatje aan de rand van Overslag staat garant voor een optimale beleving van rust, privacy en permanent vakantiegevoel. Hier staat dit uiterst charmante en knusse huisje wat alles heeft als u op zoek bent naar een uniek huisje voor u alleen of als koppel.
Sommige mensen zoeken hun droom ver weg, dat hoeft echt niet! Op deze locatie waant u zich in het buitenland.

De woning is vanbinnen in de loop der jaren flink gemoderniseerd, maar wel met behoud van zoveel mogelijk authentieke details. Het heeft een gezellige woonkamer met grote schouw en op de begane grond een nette keuken en een ruime badkamer. Op de zolder is een grote slaapkamer. Via de tuin is er nog een ruime bijkeuken bereikbaar.
De tuin is werkelijk een plaatje. Hier komt u helemaal tot rust en is het genieten van het fraaie uitzicht. In de tuin staat een ruim houten tuinhuis en aan de voorzijde van de woning is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s.

De foto’s spreken voor zich bij dit unieke huisje, maar we laten u graag de woning zien tijdens een uitgebreide rondleiding.

Indeling
Begane grond
Entree via de achterzijde van de woning waar u meteen binnen komt in de gezellige woonkamer met tegelvloer. Via de woonkamer is er toegang tot de keuken. De keuken is eenvoudig en heeft een wasbak en losse apparatuur. Via de keuken is er een deur naar de tuin.
De ruime badkamer is voorzien van een ruim hoek bad, toilet en wastafel. In de badkamer komt u via een klein deurtje naar de voorzijde van de woning.

Eerste verdieping
Via een trap in de woonkamer is er een ruime slaapzolder te bereiken.

Buiten
Rondom de woning ligt een heerlijk ruime en fraai aangelegde tuin met achterin de tuin een ruim houten tuinhuis. De tuin heeft prachtig uitzicht op de omliggende weilanden.

Bijzonderheden
– Deze woning beschikt over een energielabel: G
– De woning heeft nagenoeg overal kunststof kozijnen met dubbel glas
– Het dak is rond 2010 vernieuwd en geïsoleerd
– Het warme water komt van een geiser en de verwarming is met gas en elektrisch

kenmerken

Bouwvorm

  • Bestaande bouw

Woonoppervlakte

  • 35 m2

Aantal kamers

  • 2

Soort

  • Vrijstaande woning

Perceel oppervlakte

  • 470 m2

Aantal slaapkamers

  • 1

Bouwjaar

  • 1850

Inhoud

  • 177 m3
Vraag een bezichtiging aan voor De Gebuurte 2 a Overslag

Locatie