Omschrijving

Introductie
Deze leuke, goed onderhouden twee-onder-één-kapwoning met diepe privacy biedende tuin en garage met eigen oprit voor 2 auto’s staat in een rustige en kindvriendelijke woonomgeving in het gezellige dorp Koewacht. De gezelligheid van Koewacht samen met de kwaliteiten van de woning zorgen voor een woonkwaliteit van hoog niveau. De woning is keurig onderhouden, heeft een gezellige woonkamer en een keuken waar voldoende ruimte is voor een tafel. De ruime aanbouw zorgt voor veel extra ruimte met een grote schuifpui naar de tuin. Aangrenzend is er een grote nieuwe badkamer geplaatst. Extra pluspunten zijn de 2 zonnecollectoren en de pelletkachel die aangesloten is op de c.v.-installatie.

Indeling
Begane grond
Entree, hal met tegelvloer, uitgebreide meterkast, trapopgang, trapkast (verdiept) en toiletruimte. Nette doorzon woonkamer met eikenhouten vloer en gezellige houtkachel (blijft achter). Keurige eetkeuken met tegelvloer en lichte keukeninrichting in rechte opstelling voorzien van keramische kookplaat, oven, afzuigkap en koelkast. Door een groot raam hebben de keuken en de woonkamer een goed contact met elkaar. Het wegbreken van de scheiding behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor ontstaat dan een extra ruimtelijk effect. Ruime, heerlijk lichte aanbouw/bijkeuken met bergzolder, tegelvloer en grote raampartij met schuifpui. Ook zit hier de c.v.-installatie (ATAG HR ’12). Aansluitend een nieuwe badkamer met ligbad, wasmeubel, kast, 2e toilet en aansluiting voor de wasapparatuur. In de badkamer zit een grote (500L) boiler die mede verwarmd wordt door de 2 zonnecollectoren, de pellet kachel en de c.v-installatie.

Eerste verdieping
Overloop met houten vloer en 3 slaapkamers (afmetingen: ruim, middelgroot en compact). Alle slaapkamers hebben inbouwkasten, kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken. In de voormalige badkamer kan evt. een 2e toilet worden geplaatst of deze kan ook gebruikt worden als dressing.

Tweede verdieping
Vlizotrap naar bergzolder. De zolder is op stahoogte en er is ruimte voor een vaste trap. Zo kan er nog een extra slaapkamer of studeerkamer gemaakt worden.

Buiten
Leuke, onderhoudsvriendelijke voortuin. Garage met eigen oprit voor 2 auto’s. Diepe achtertuin met extra houten berging. Kortom een heleboel ruimte en tal van mogelijkheden.

Bijzonderheden
– Alle kozijnen zijn vervangen door kunststof kozijnen met HR++ glas
– De ventilatie van de slaapkamer is CO2 gestuurd
– De pelletkachel in de aanbouw is aangesloten op de c.v-installatie en blijft achter
– De aanbouw en de badkamer hebben vloerverwarming
– De 500 L boiler is aangesloten op de c.v-installatie en wordt mede verwarmd door 2 zonnecollectoren
– Alle ramen zijn voorzien van rolluiken. De schuifpui in de aanbouw is voorzien van screens
– Alle radiatoren zijn in ’13 vervangen
– Deze woning beschikt over een definitief energielabel: B

kenmerken

Bouwvorm

  • Bestaande bouw

Woonoppervlakte

  • 105 m2

Aantal kamers

  • 4

Soort

  • Twee onder één kapwoning

Perceel oppervlakte

  • 373 m2

Aantal slaapkamers

  • 3

Bouwjaar

  • 1965

Inhoud

  • 360 m3

Tuinligging

  • Noordoost
Vraag een bezichtiging aan voor Wouterij 20 Koewacht

Locatie