Omschrijving

Verscholen achter een authentiek smeedijzeren hek bevindt zich deze karakteristieke woning uit 1930.
Vanaf 2004 volledig gerenoveerd en voorzien van nieuwe technische installaties.
Deze bedrijfswoning ligt aan de rand van Kloosterzande en biedt veel mogelijkheden voor zowel uitbreiding van het woonhuis als uw onderneming.
Werken en thuiskomen in uw eigen huis, wie wil dat nou niet?

Indeling
Begane grond
Entree met originele tegelvloer en prachtige houten vaste trap naar de eerste verdieping.
De ruim opgezette keuken met donkere natuurstenen vloer heeft een opstelling uit 2 delen voorzien van een natuurstenen werkblad en diverse apparatuur. De dubbele openslaande deuren geven toegang tot het terras aan de vijver.
De kelder is via een vaste trap vanuit de keuken te bereiken.
De aangrenzende voorkamer met houten vloer en erker is bijzonder door de aanwezigheid van een houtkachel, erker en de glas-in-lood deuren. Direct aan de voorkamer ligt de riante tuinkamer met tuincontact, voorzien van een houten vloer, houten spantconstructie in het zicht, vide en een pelletkachel. Op de vide bevindt zich de opstelling van de c.v.-installatie (Nefit 2019).
Tussenportaal met meterkast (11 groepen +aardlek + kracht) en riante toiletruimte met hangend toilet en fonteintje. Bijkeuken met originele tegelvloer en aansluitingen voor de was-apparatuur en extra keukenblok en deur naar buiten. Aangrenzend aan de woning bevinden zich 2 riante (berg)kamers die uitermate geschikt zijn om bij de woonruimte te betrekken. Hier kunnen eventueel extra slaapkamers gecreëerd worden.
Aan het woonhuis bevindt zich een kantoor/praktijkruimte met eigen voordeur, toilet, eigen meter en keukenblok.

Eerste verdieping
Zeer ruime slaapkamer met op maat gemaakte kast en laminaatvloer. De slaapkamer is extra sfeervol afgewerkt dankzij de houten kapconstructie.
Ruime badkamer met ligbad, aparte douchecabine, hangtoilet en badmeubel met dubbele wastafel.

Buiten
Grote geïsoleerde loods van ruim 170 m², voorzien van de nodige elektra en verwarming en toegankelijk via de brede garagepoort.
De royale omheinde tuin met oprijlaan en een eigen ‘laantje’ maken een heuse wandeling in privé tuin mogelijk. U wandelt langs de prachtige fruitbomen, de rozenborders en de moestuin.
Vanaf het terras, liggend direct aan het huis, kijkt u uit op de prachtige vijverpartij.

Bijzonderheden
– De geldende bestemming voor het perceel is BEDRIJF. Dit betekent dat de woning bestemd is om te worden gebruikt als bedrijfswoning/dienstwoning.
Indien koper niet bekend is met de gebruiks (on)mogelijkheden dient zij hierover informatie in te winnen bij de gemeente Hulst.
– Deze woning beschikt over een definitief energielabel: F

kenmerken

Bouwvorm

  • Bestaande bouw

Woonoppervlakte

  • 155 m2

Aantal kamers

  • 5

Soort

  • Vrijstaande woning

Perceel oppervlakte

  • 3.390 m2

Aantal slaapkamers

  • 1

Bouwjaar

  • 1930

Inhoud

  • 912 m3
Vraag een bezichtiging aan voor Hulsterweg 75 Kloosterzande

Locatie