Omschrijving

Aan de rand van Kloosterzande bieden wij een werkelijk uniek object aan waarvoor wij uw bijzondere aandacht vragen. Deze monumentale, vrijstaande, voormalige pastorie staat op een perceel met prachtige, oude bomenpartijen van ruim 5.000 m2 en biedt met zijn forse afmetingen vrijwel onbeperkte woonmogelijkheden.
De pastorie heeft een rijk interieur uit de bouwtijd met o.a. in de entree tegelvloeren met marmer omranding, een centrale gang met zwart-wit marmeren vloer, geëtste glazen deuren, en-suite kamers, marmeren schouwen enz. Deze karakteristieke pastorie heeft vanwege de gaafheid van zowel het interieur als het exterieur een hoge architectuur- en cultuurhistorische waarde.

Als uw serieuze belangstelling voor dit uniek object is gewekt nodigen wij u graag uit voor een uitgebreide bezichtiging.

Indeling
Begane grond
Entree in de vestibule die met tochtdeuren is verbonden met de prachtige centrale gang met de trapopgang. De woonkamer met parketvloer en open haard heeft en-suite deuren naar de zitkamer met opnieuw een open haard. De grote kamer rechts van de gang kan dienen als buro, spreekkamer
atelier of werkkamer. Aan het eind van de gang vindt u de toilettengroep.
De ruime keuken is inmiddels vernieuwd met een centraal werkeiland, gaskookplaat, wasemkap en vaatwasser. De ruime bijkeuken biedt volop ruimte voor al uw apparatuur. In de gewelfde kelder is plaats voor uw wijnvoorraad.

Eerste verdieping
De monumentale trap brengt u naar de centrale overloop. Op de verdieping vindt u 6 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is afgewerkt met een ligbad, ronde douche en dubbele wastafel.

Tweede verdieping
De vaste trap gaat naar een grote open zolder.

Buiten
De tuin moet u gewoon ervaren. De prachtige oude bomen, struiken en heesters bieden een sfeer van rust en kalmte uit vervlogen tijden.

Bijzonderheden
– Beschermd monument

kenmerken

Bouwvorm

  • Bestaande bouw

Woonoppervlakte

  • 325 m2

Aantal kamers

  • 7

Soort

  • Vrijstaande woning

Perceel oppervlakte

  • 5.112 m2

Aantal slaapkamers

  • 6

Bouwjaar

  • 1878

Inhoud

  • 1.500 m3
Vraag een bezichtiging aan voor Groenendijk 38 Kloosterzande

Locatie