Omschrijving

Introductie
Niet op zoek naar een standaard huis? Wil je veel extra ruimte op de begane grond? Een royale open woonkeuken aan de tuin? En misschien ook nog een walk-in dressing bij de slaapkamer? Kijk dan zeker even verder. Deze woning heeft het. En meer!

Het Churchillhof is een lekker rustig straatje dat breed en groen van opzet is en met voldoende parkeerruimte. Kindvriendelijk dus.
De woning is recent over de volle breedte uitgebouwd. De volle breedte van de woning én de garage wel te verstaan. Hierdoor is een bijzonder ruime en lichte woonkeuken aan de tuinzijde ontstaan. Achter de garage is een bijkeuken gerealiseerd. De hele benedenverdieping is opnieuw en luxe afgewerkt. Boven zijn de voorste kamers samengevoegd tot één slaapkamer en een dressing. Gelukkig is er op zolder ook een slaapkamer waardoor er nog steeds 3 mooie slaapkamers zijn. De badkamer is fris en modern en deels gerestyled.

Indeling
Begane grond
Entree, hal met houten vloer, meterkast (6 groepen + aardlek) en toiletruimte met fonteintje. Fantastisch uitgebouwde living die een zee aan ruimte biedt. De begane grond is dankzij de uitbouw nagenoeg verdubbeld van woonoppervlakte. Alles is heel netjes afgewerkt. Houten vloer, nieuwe binnendeuren, moderne radiatoren, strak stuukwerk, etc. Waar vroeger de keuken zat is nu een moderne kastenwand gemaakt. In de uitbouw, die tuindeuren heeft, is de keukenopstelling geplaatst. Een opstelling met een eiland en een kastenwand. Zo is het een heerlijke open woonkeuken geworden. Uiteraard is de keuken van alle gemakken voorzien. De lichtkoepel zorgt voor voldoende lichtinval. Tussenportaal vanuit de keuken met kastenwand en toegang tot de (kleiner gemaakte) garage en de bijkeuken. De bijkeuken heeft een deur naar de tuin en ruimte voor extra apparatuur.

Eerste verdieping
Overloop met laminaatvloer. Slaapkamer met walk-in dressing met complete kasteninrichting. Voorheen waren dit 2 slaapkamers. Indien gewenst kunnen hier eenvoudig weer 2 kamers gerealiseerd worden. Middelgrote slaapkamer aan de achterzijde. Alle kamers zijn netjes en voorzien van laminaatvloeren en hebben kunststof kozijnen met dubbel glas. Nette badkamer die een make-over heeft gehad met badmeubel, ligbad-douche-combinatie en vrijhangend toilet.

Tweede verdieping
Vaste trap naar de overloop met laminaatvloer, de aansluitingen voor de wasapparatuur en de opstelling van de c.v.-installatie (Intergas HR combi ’04). Ruime zolderkamer met Velux dakvenster en bergruimte onder de schuine kanten.

Buiten
Voortuin(tje) en eigen oprit voor de garage.
Nette achtertuin met terras, gras, bloemborders en een vijver.

Bijzonderheden
– Deze woning beschikt over een definitief energielabel: A

kenmerken

Bouwvorm

  • Bestaande bouw

Woonoppervlakte

  • 112 m2

Aantal kamers

  • 4

Soort

  • Twee onder één kapwoning

Perceel oppervlakte

  • 203 m2

Aantal slaapkamers

  • 3

Bouwjaar

  • 1993

Inhoud

  • 410 m3

Tuinligging

  • Noord
Vraag een bezichtiging aan voor Churchillhof 22 Kloosterzande

Locatie