brandax makelaardij

Ruim 40 jaar geleden opende Brandax de (garage)deuren. De start van een bijzonder avontuur en het begin van het Brandax van nu. Een betrokken en persoonlijke makelaardij met uitgebreide kennis en expertise van de woningmarkt in Zeeuws-Vlaanderen. De afgelopen 40 jaar zijn er vele panden gepasseerd en zijn er een hoop Brandax borden in voortuinen geplaatst en op ramen geplakt. Brandax is nu een gevestigde naam in de regio, met een fraai kantoor aan de Markt in Axel.

Brandax is eerlijk, betrouwbaar, transparant, vakkundig en betrokken. Wij kennen de markt als geen ander en doen er alles aan om de aan- of verkoop van uw huis tot een leuke en prettige ervaring te maken. Wij vinden het belangrijk dat u zich fijn voelt in uw huis, en geen vervelende nasmaak aan de (ver)koop overhoudt. Daarom werken wij graag samen met u. Transparant en eerlijk, zodat u met een goed gevoel aan ons terugdenkt terwijl u geniet van uw nieuwe huis.

ik ben
verkocht

de brandax werkwijze

Wij vinden het belangrijk dat kopers en verkopers elkaar begrijpen en respect hebben voor elkaar. Een goede basis om eerlijk zaken te doen. Dit vergemakkelijkt de verdere afwikkeling van de verkoop en leidt tot tevredenheid bij beide partijen. Eerlijk, betrouwbaar en transparant, dat zijn de belangrijkste kenmerken van de Brandax werkwijze.

benieuwd naar onze recensies?

klik hier

de voordelen van brandax

Verkooptrucjes, partijen tegen elkaar uitspelen en de indruk wekken dat er veel kapers op de kust zijn… Daar zijn wij niet zo van. Het zijn handelswijzen die haaks staan op de fatsoensnormen van een respectvolle omgang met elkaar. Bovendien leidt dit vaak tot onvrede bij een van de partijen (of zelfs beide). Erg onprettig bij de verdere afwikkelingen van alle zaken als je het ons vraagt!

Dat doen wij dus niet. Sterker nog, wij streven ernaar om u meer inzicht en kennis in de woningmarkt te geven. Een goed referentiekader. Wij zijn namelijk van mening dat wie zich als eerste meldt om een woning te kopen én financieel goed voorgelicht is, het juiste kopersprofiel heeft. Wij zullen dan ook geen andere kandidaten in de onderhandeling betrekken zolang wij het vertrouwen hebben dat we samen het beoogde resultaat kunnen bereiken.